Изработка на уеб сайт от Web IT Solutions. Изработка на уеб сайт София, Изработка на уеб сайт Варна, Изработка на уеб сайт Пловдив Изработка на онлайн магазин и SEO оптимизация

подробно търсене

Ние открихме 0 резултати. Преглед на резултатите
Резултатите от търсенето ви

За нас

ПОЗВОЛЕТЕ НИ ДА ВИ ПОМОГНЕМ ДА НАПРАВИТЕ ПРАВИЛНАТА СТЪПКA

Покупко-продажбата на недвижима собственост е често дълъг и комплексен процес. Опитът показва, че колкото и затрудняващо да е понякога да попаднете на жилището за Вас, дори намирането му не означава край на вашите затруднения.
С повече от двадесет години опит в областта на недвижимите имоти, ГЕТ Консулт 2011 ЕООД е семеен бизнес, с отдаден екип, който се стреми да направи процеса на придобиване или раздяла с имот плавен и комфортен, от начало до самия край. Стартирайки нашата мисия още през 1991 като Добротица 63 ЕООД, ние адаптирахме процеса си на работа към новите нужди на нашите клиенти. Времената се менят но в услугите, свързани с недвижими имоти, едно остава константа през годините – нуждата от лоялен и коректен партньор.
Като малък, семеен бизнес, ГЕТ Консулт фокусира целта си върху изграждането на трайни, професионални отношения, базирани на доверие.
А ето и какви са целите ни и какво можете да очаквате от нас:

С ВАС ПРЕЗ ВСЯКА СТЪПКА

Стъпките, свързани с покупко-продажба на имот не се ограничават до няколко огледа и разписване на няколко договора. Ние ще бъдем до Вас през всеки момент за да защитим Вашите интереси до окончателното приключване на процеса.

ЗАДОВОЛЕНИ ОЧАКВАНИЯ

Наясно сме с динамичния и пренаселен пазар. Често посредничеството при покупко-продажба се асоциира със загуба на време, некоректно отношение и неоправдани очаквания от страна на клиента. Ние се стремим да изчистим този създаден имидж като градим контакти, основани на доверие и лоялност.

ЗАЩИТЕНИ И СПОКОЙНИ КЛИЕНТИ

Използвайки нашата компетентност и професионализъм във всеки момент, нашата цел е да оставим клиентите си по-спокойни от момента, в който са ни потърсили.

МИСИЯТА НИ

Да направим процеса на придобиване или раздяла с имот плавен и комфортен.
Клиентът да се чувства защитен и спокоен.
Да изградим професионална представа за посреднически услуги в сферата на недвижими имоти и да задоволим очакванията.
Компетентност и професионалиъм.
Целият процес – от начало до край.

Сравнете списъци