Изработка на уеб сайт от Web IT Solutions. Изработка на уеб сайт София, Изработка на уеб сайт Варна, Изработка на уеб сайт Пловдив Изработка на онлайн магазин и SEO оптимизация

подробно търсене

Ние открихме 0 резултати. Преглед на резултатите
Резултатите от търсенето ви

Покупко-продажби

Покупка

 

Желаете да закупите жилище?

Това ще е Вашето първо жилище? А може би времето Ви притиска, по една или друга причина, или сте отегчени от многото оферти в многобройните сайтове за реклама, и се чудите откъде да започнете? Съветът ни е да се доверите на агенция, която ще представлява Вашите интереси и в случай, че това сме ние, ето какво бихме Ви посъветвали и какво бихте могли да очаквате от нас:

Да запознаете максимално Вашия брокер с параметрите на търсенето Ви и целта на покупката.

Това ще Ви спести много време и излишни нерви, максимално ще улесните брокера да Ви представи оферти, покриващи Вашия интерес. Ние ще Ви запознаем с актуалното състояние на пазара на недвижими имоти и ще направим подробен анализ, свързан конкретно с Вашата ситуация. Ние умеем да изслушваме и разбираме желанията и изискванията Ви.

Време за огледи.

Тук можем да помогнем с мобилност и адаптивност към свободното време на клиентите. Работим през почивни дни и след работно време – винаги когато е нужно, за да можем да Ви презентираме подготвените за Вас оферти. Поднесената информация винаги е максимално подробна и на реално съществуващи оферти. Огледите се осъществяват с наш транспорт. Ще Ви бъдат предложени оферти и на колеги, с доказана лоялност и професионализъм.

Избор на подходящия за Вас имот и договаряне условията по сделката, както и нейното финализиране.

Ние ще се погрижим изцяло за затваряне на на процеса, а именно за преговори, проверка на собственост и документи. Ще бъдем с Вас до самия край, до получаването на нотариалния акт и реалното Ви влизане във владение (ще декларираме имота в АГГК, в данъчна служба, и ще се погрижим за прехвърлянето на партиди ток, вода, газ и др. на Ваше име).

Вашите мечти са наше вдъхновение.

Мечтайте смело и направете правилната крачка като ни се доверите, а ние обещаваме да превърнем процеса, по закупуване на имот, плавен и максимално комфортен за Вас, с гарантиран индивидуален подход, лоялност и защита на интересите Ви. Заплащането на комисон ще Ви гарантира спокойствие и ще Ви предпази от скъпо струващи грешки. Покупката на жилище, в дългосрочен план, остава добра инвестиция, независимо дали се ползва за собствени или инвестиционни цели. Разбира се, нека не забравяме и за емоционалния ефект и реалните спомени, които се натрупват…

 

Продажба

 

Желаете да се разделите с притежаван от Вас имот?

Публикувате обява в местния ежедневник и какво следва – телефонът прегрява от обаждания на агенции (тук-там и някое частно лице), следват безброй визити за снимков материал, с цел реклама, а след седмица Вашият имот вече варира и в офертната цена (понякога, без дори да сте известени за това). Кой защитава интереса Ви и кой презентира по най -добрия възможен вариант Вашия имот по начин, по който би заинтересувал потенциалния купувач? Никой. Определено смятаме, че изборът на агенция, представляваща и защитаваща Вашия интерес, е най–верния път към постигане на максималната възможна продажна цена, към конкретния пазарен момент.

Какво да очаквате в случай че се доверите на нас?

Можете да ни откриете винаги на посочените координати или да ползвате опцията продай-отдай в нашия сайт!

Стъпка 1 – Изготвяне на професионална пазарна оценка с цел постигане възможно най добрата цена за вас.

Ще обсъдим детайли по презентацията на имота след запознаване от Ваша страна с подробности, относно конкретната ситуация. Ще изготвим индивидуален план за продажба.

Стъпка 2 – Презентация на имота ви.

Професионална реклама в нашия сайт и в популярните сайтове за реклама на недвижими имоти. Ползване на професионално подготвен снимков материал и актуална текстова информация. Рекламиране на офертата по начин, по който би извел на предни позиции, увеличавайки възможностите да попадне на реалния купувач.

Стъпка 3 – Огледи.

Осъществяване на огледи с потенциални купувачи, с или без Ваше присъствие (според ситуацията и договореностите). Обратна информация след всеки оглед и представяне на всяка реално направена оферта от купувач,независимо от нейните параметри. Предлагаме мобилен работен график, гарантиращ осъществяване на всяко заявено желание за оглед, независимо дали е в почивен ден, или след работно време.

Стъпка 4 – Намиране на купувач.

Провеждане на преговори, подписване на предварителен договор за покупко-продажба и финализиране на процеса с нотариално изповядане на сделката. Ние ще подготвим всички, необходими за продажбата, документи. Възможностите са две – да сме с Вас, обхождайки инстанция след инстацния с наш транспорт. Вариант две – с предоставено от Вас пълномощно ( изрично само за издаване на необходимите документи) спестявате Вашето време и ние сме максимално полезни. Ще бъдем до Вас при разплащането с купувача, и при предаване на владението. След нотариалното изповядане на сделката и получаване на копие от нотариален акт на името на новия собственик, ние прехвърляме на негово име партиди ток, вода, газ и др., вписваме го в АГГК и го декларираме в данъчна служба.

Осъзнали сме че благодарността на клиентите е нашата безценна реклама! Уверяваме Ви, че държим на репутацията си и ще направим възможното да е на максимално най-високо професионално и човечно ниво. Предлагаме Ви нашите услуги, за да вземете спокойствието във вашите ръце!

Сравнете списъци