Изработка на уеб сайт от Web IT Solutions. Изработка на уеб сайт София, Изработка на уеб сайт Варна, Изработка на уеб сайт Пловдив Изработка на онлайн магазин и SEO оптимизация

подробно търсене

Ние открихме 0 резултати. Преглед на резултатите
Резултатите от търсенето ви

Наем

ИСКАТЕ ДА ОТДАДЕТЕ ПРИТЕЖАВАН ОТ ВАС ИМОТ?

Уморени ли сте от начинът, по който на агенциите за недвижими имоти презентират имота Ви, или с некоректното представяне на наемната цена в интернет пространството? Съветът ни е – изберете брокер на който да се доверите! Работа с добре подбран брокер ще Ви спести доста нерви, напрежение и излишно загубено време в търсенето на потенциален наемател.

КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ АКО СЕ СПРЕТЕ НА НАС?

Стъпка 1 – Запознаване с Вашия имот

Индивидуален подход към конкретната ситуация и специфика на имота, вземайки предвид и най- малките подробности, особено изисквания (рестрикции) към бъдещи наематели. Тези, на пръв погледни дребни подробности, могат да костват много излишни главоболия ако не бъдат защитени интересите Ви.

Стъпка 2 – Презентиране

Актуално презентиране на имота в нашия сайт и интернет пространството, ползвайки всички популярни сайтове за реклама. Професионално подготвени снимки, изтъкващи предимствата на предлаганата оферта. В натовареното ни ежедневие, все повече наематели отсяват офертите, които искат да посетят, по презентираната информация и най-вече, актуален снимков материал. Огромно е разочарованието, когато описанието или снимките, добавени към презентация на Вашия имот, не покриват реалността.

Стъпка 3 – Огледи

Предлагаме мобилен график на работно време, което е особено важно, когато става въпрос за отдаване под наем , още повече в натоварените периоди. Всяко желание за оглед ще бъде реализирано!

Стъпка 4 – Намиране на наемател и подписване на договор за наем

С Вас сме, през целия процес на договаряне на условията, подписване на договора, приемо-предавателния протокол (в случай, че имотът е обзаведен), засичане на показатели за битови нужди (ток, вода, газ и др.). В случай, че сте отдали имота си чрез нас и наемателят, по една или друга причина, е прекратил договорните отношения преди изтичането на срок от 8 месеца от подписването му, ние ще намерим за Вас нов обитател БЕЗ КОМИСИОН от ваша страна.

ТЪРСИТЕ ИМОТ ПОД НАЕМ?

Искате да наемете? Попадате на неактуални или „току-що“ отдадени оферти, или просто на нереална презенрация и несъществуващи оферти? Или звъните и звъните и не само, че никой не Ви отговаря, но и не връща обаждането? Съветът ни – изберете агенция, която да Ви осигури спокойствие и плавност на процеса.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ В СЛУЧАЙ ЧЕ НИЕ СМЕ ТЕЗИ НА КОИТО СЕ ДОВЕРИТЕ?

Запознаване с конкретиката на вашата ситуация.

Умеем да слушаме внимателно относно нуждите и спецификата на Вашето търсене.

Огледи

Гарантираме представяне на реални, актуално съшествуващи оферти и намиране на най- подходящата за Вас, покриваща очакванията Ви.

Избор на предложение, договаряне на условията и подписване на договор за наем успоредно с приемо-предавателен протокол (ако имотът е обзаведен).

Вашата удовлетвореност и добрата ни репутация са от особена важност за нас, защото сме осъзнали че Вашите впечатления за предоставените от нас услуги са нашата най-добра реклама!

Сравнете списъци